Γανόδερμα Σπιρουλίνα

Υγεία με Σπιρουλίνα & Γανόδερμα

spiroulina-kai-ganodermaΕνισχύστε το Ανοσοποιητικό σας με Σπιρουλίνα και Γανόδερμα αποτελέσματα σε 15 μέρες, με το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα! Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι εκείνο που ευθύνεται για την καλή, ή κακή λειτουργία του οργανισμού. Συχνά το ακούμε και το διαβάζουμε αλλά πραγματικά έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι για τον κάθε ένα μας να έχει ισχυρό ανοσοποιητικό;
Τα αίτια που προκαλούν τον κλονισμό του ανοσοποιητικού μας συστήματος, ως γνωστό είναι πολλά, μα κύρια σε εμάς τους ανθρώπους των πόλεων είναι τα εξής: √ Το κάπνισμα √ Οι ρύποι του περιβάλλοντος √ Οι τοξίνες √ Τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και με κυρίαρχα τα αντιβιοτικά √ Τέλος το στρες και ο κακός προγραμματισμός της διαβίωσης μας.
Οι συνέπειες ενός πεσμένου ανοσοποιητικού είναι επίσης πολλές και ποικίλες με βασικές κατηγορίες τις εξής:
1. Το πρόσφορο έδαφος σε όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα για να εκδηλωθούν
2. Συχνές αδιαθεσίες. ( Κρυολογήματα, ιώσεις κτλ )
3. Ατονία, εξάντληση, κόπωση.
Υποχρέωση μας είναι να εξασφαλίζουμε σε εμάς και την οικογένεια μας ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις
Πως μπορούμε να διατηρούμε την άμυνα μας σε υψηλό επίπεδο;
Με ΣπιρουλίναΗ πλούσια σε βιταμίνες και ίνες, σε συνδυασμό με την μεγάλη περιεκτικότητα της χλωροφύλλης που περιέχει η σύνθεση της θα  σας διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα την λειτουργία του γαστρεντερικού για σωστή απορρόφηση θρεπτικών και ιαματικών ουσιών καθώς και θα διατηρεί ρυθμισμένο τον μεταβολισμό σας. 2 ταμπλέτες κάθε πρωί.

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση»

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139

Γανόδερμα RG: Το ώριμο Γανόδερμα με τα 300 δραστικά του συστατικά, πρωτίστως θα επαναφέρει την σωστή κυκλοφορία του αίματος τόσο σε ροη όσο και σε σύνθεση ( Οξυγόνο θρεπτικές και ιαματικές ουσίες ) και άμεσα θα επαναφέρει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού σε φυσιολογικά επίπεδα ενισχύοντας κάθετα τις άμυνες.
1 κάψουλα κάθε πρωί για 5 ημέρες. Την 6 η ημέρα θα προσθέσουμε και 1 κάψουλα το μεσημέρι. Την 11η ημέρα θα προσθέσουμε και 1 κάψουλα το απόγευμα. Συνδυάστε γανόδερμα 90 ημερών βότανο reishi gano RG & ganocelium 18 ημερών βότανο GL, για καλύτερα αποτελέσματα. πηγή: Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού blog (απόσπασμα)