Συνεντεύξεις Γανοθεραπεία

Χανιωτάκης Αντώνης Γανοθεραπεία Συνέντευξη στο Κρήτη TV

Μιλάει και αποκαλύπτει την ισχυρή δράση που ασκεί το Πιστοποιημένο Γανόδερμα σε έναν οργανισμό που απλά χρειάζεται αποτοξίνωση και δεν αντιμετωπίζει κάποιο νόσημα, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να καταναλώνει κάποιος το γανόδερμα που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό νόσημα. Το μυστικό βρίσκεται στα 400 θρεπτικά συστατικά που περιέχει το φαρμακευτικό γανόδερμα της dxn, αλλά και στην υψηλή του απορρόφηση από τον οργανισμό.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι ↓  

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946 702 139  ή Εδώ → Ganotherapy 

Σημαντικό βέβαια είναι ο τρόπος κατανάλωσης και η σωστή δοσολογία εφόσον αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό νόσημα, ώστε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας σε διάστημα 2 έως και 12 μηνών να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Ανάλογα τη σφοδρότητα μιας πάθησης και το ιστορικό, καταναλώνουμε το Φαρμακευτικό Γανόδερμα dxn με την καθοδήγηση του Χανιωτάκη Αντώνη (Εξειδικευμένος Σύμβουλος Γανοθεραπείας), στη σωστή δοσολογία, παράλληλα με τη φαρμακευτική αγωγή από τον ιατρό μας.

⇒ Το Φαρμακευτικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα Dxn → Εδώ

Χιλιάδες ιατρικές έρευνες από ξένα πανεπιστήμια, αποδεικνύουν ότι το φαρμακευτικό ganoderma dxn δεν έχει την οποιαδήποτε παρενέργεια ή τοξικότητα παράλληλα με τα φάρμακα μας, ακόμα και αν λαμβάνουμε αντιπηκτική αγωγή, βρισκόμαστε σε χημειοθεραπεία, ή απλά είμαστε αλλεργικοί στα μανιτάρια. πηγή → NIH-National Library of Medicine

Σωστό πάντα είναι να επικοινωνείτε με τον Χανιωτάκη Αντώνη στο τηλέφωνο 6946702139 για πλήρες ιστορικό αλλά και καθοδήγηση, εξατομικευμένη δοσολογία ανάλογα το νόσημα που αντιμετωπίζουμε. Άλλωστε η ποιότητα γανοδέρματος dxn περιέχει 6 είδη φαρμακευτικού μανιταριού ganoderma lucidum, οπότε έχουμε μόνο όφελος από τη μακροχρόνια χρήση του.

Χωρίς τοξικότητα ή παρενέργειες καταναλώστε το γανόδερμα dxn όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε μιας και επαναπροσδιορίζει, επαναφέρει δηλαδή τον οργανισμό μας σε φυσιολογικά επίπεδα. Εφόσον αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό νόσημα, τα αποτελέσματα της δουλειάς με το γανόδερμα τα βλέπουμε σταδιακά κάθε 4 με 6 μήνες και ιατρικά σε εξετάσεις που θα κάνουμε.

Γανόδερμα Dxn – Φαρμακευτικό Πιστοποιημένο

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα & η Ιαματική του Δράση» ↓ 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε στο: 6946702139 για οποιαδήποτε απορία. site: www.Holist.gr