Καρκίνος και Γανόδερμα

karkinos-kai-ganodermaΓανόδερμα η Ισχυρότερη Αντικαρκινική Τροφή
το γανόδερμα είναι φυσικό βότανο «η πιο ισχυρή αντικαρκινική τροφή»  χωρίς παρενέργειες. Η αντι-καρκινική δράση του γανοδέρματος είναι ισχυρή σε κάθε τύπο καρκίνου (και μεταστατικού) στον ανθρώπινο οργανισμό.
Για την ισχυρή αντικαρκινική δράση του  γανοδέρματος  συντελούν τα:
Σύνθετα σάκχαρα γνωστά ώς  Βήτα-γλυκάνες 
Φυτικές στερόλες
Οι Πολυσακχαρίτες  που καταπολεμούν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων , (είναι υδατοδιαλυτοί τύποι θρεπτικών ουσιών και έχουν ισχυρή αντικαρκινική δράση ).
– Οι όξινες ουσίες που ονομάζονται  τριτερπένια . Τα τελευταία είναι τα πιο ευεργετικά συστατικά του μανιταριού γανόδερμα ή reshi 
Σύμφωνα με ιατρικές μελέτες , τα  προσαρμογόνα μανιτάρια όπως και το γανόδερμα , συμβάλλουν στην καταπολέμηση του καρκίνου επειδή οι πολυσακχαρίτες που περιέχουν ,
έχουν σημαντικές δράσεις στον οργανισμό, όπως:
– Αντιοξειδωτικές (πολυσακχαρίδια & τριτερπενοειδή )
– Νευροπροστατευτικές
– Ραδιοπροστατευτικές
– Αναστέλλοντας τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων
– Αντιδιαβητικά
– Κατά της  οστεοπόρωσης
Από τις πρώτες μέρες κατανάλωσης του γανδέρματος ξεκινά η ισχυρή αντικαρκινική δράση (ενεργοποιώντας την φυσική αυτοθεραπεία του οργανισμού). Καταναλώστε το γανόδερμα παράλληλα με την θεραπεία από τον ιατρό σας (χημειοθεραπεία – ακτινοβολία).

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι ↓

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946 702 139  ή Εδώ Ganotherapy  

Το Γανόδερμα θα εξαλείψει από τις πρώτες εβδομάδες τυχών παρενέργειες της χημειοθεραπείας η ακτινοβολίας όπως: μούδιασμα, πτώση μαλλιών, κτλ. θα δώσει την απαιτούμενη ενέργεια στον οργανισμό, αφήνοντας το φάρμακο της χημειοθεραπείας να δράσει χωρίς παρενέργειες. (θα απομακρύνει κάθε παρενέργεια χημειοθεραπείας) 

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα & η Ιαματική του Δράση ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας 6946. 702. 139 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

»Τι είναι το γανόδερμαΔιαβάστε
»Διαβάστε για τα Προσαρμογμένα Βότανα 

Όλοι οι τύποι καρκίνου σε αρχικό στάδιο 1 – 2 ακόμη και αρχές τρίτου, είναι κατά 80% αντιμετωπίσιμοι λόγω του ότι το γανόδερμα ενισχύει τη φυσική αυτοθεραπεία του οργανισμού μας.

Παρακολουθήστε το Βίντεο Γανόδερμα το Ισχυρό Ίαμα ↓

Προσοχή: Σημαντικό στην έναρξη της γανοθεραπείας,  να παρακολουθείστε από ειδικευμένο ιατρό ή γανοθεραπευτή με γνώση στη συμπτωματολογία του γανοδέρματος για άμεσα αποτελέσματα.
Διαβάστε Αναλυτικά για την ισχυρή αντικαρκινική δράση που ασκεί η κατανάλωση γανοδέρματος στον οργανισμό μας, σε κάθε τύπο καρκίνου.
Αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα μανιταριών  γανόδερμα ή ganoderma που βοηθούν στην άμυνα κατά της ανάπτυξης του όγκου και του καρκίνου. Οι εργαστηριακές εξετάσεις έχουν δείξει ότι:
  • Οι ενώσεις τριτερπενίου που περιέχει το γανόδερμα έχουν ιδιότητες καταπολέμησης του καρκίνου. Αναστέλλουν την εισβολή του όγκου και τις μεταστάσεις περιορίζοντας την αύξηση και το πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων σε ενδοθηλιακά κύτταρα.
  • Οι βήτα-γλυκάνες που περιέχουν το γανόδερμα είναι επίσης φυσικοί μαχητές του καρκίνου, καθώς σταματούν την ανάπτυξη και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων προκαλώντας ταυτόχρονα την αύξηση της ενέργειας του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139

Το Γανόδερμα ξεκινάει από την πρώτη μέρα κατανάλωσης την ισχυρή αντικαρκινική του  δράση επειδή :
Επαναφέρει σταδιακά το γαστρεντερικό (στομάχι, λεπτό και παχύ έντερο) σε φυσιολογική κατάσταση. Αποβάλλοντας με φυσικό τρόπο κάθε είδους χρόνιες συσσωρεύσεις που μπορεί να υπάρχουν, βοηθώντας τον οργανισμό να απορροφήσει καλύτερα την τροφή που δίνουμε, ασκώντας ταυτόχρονα ισχυρή δράση κατά του καρκίνου.
Σε αυτό το στάδιο της θεραπείας με το γανόδερμα θα παρατηρήσουμε  διαφοροποίηση στην τουαλέτα. είναι ένα από τα σημαντικότερα θετικά συμπτώματα έναρξης της αυτοθεραπείας – «καθαρισμός» και ισχυρή αποτοξίνωση του οργανισμού. Σε αυτό το στάδιο, είναι σημαντική η σωστή επικοινωνία με το θεραπευτή – Γανοθεραπευτή κάθε 15 μέρες.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον θεραπευτή  Χανιωτάκη Αντώνη – 6946702139Βιογραφικό θεραπευτή

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Το μανιτάρι γανόδερμα ή ganoderma έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια σε πάσης φύσεως ασθενείς, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες να έχουν καταγραφεί. Προσοχή  καταναλώνετε πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα σε κάψουλες για την αποφυγή πιθανής τοξικότητας.
Καταναλώντας καψουλές πιστοποιημένου γανοδέρματος σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες του καρκίνου όπως χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία, σε ασθενείς που αναρρώνουν από καρκίνωμα το γανόδερμα έχει προστατευτικά αποτελέσματα. Θα ενισχυθεί η δράση του φαρμάκου της χημειοθεραπείας, απομακρύνοντας από τον οργανισμό μας κάθε είδους παρενέργεια που δημιουργεί η χημειοθεραπεία – ακτινοβολία. (με το σωστό δοσολογικό σχήμα γανοδέρματος)
Η έρευνα σε ασθενείς με καρκίνο δείχνει ότι το γανόδερμα έχει ισχυρή αντιπολλαπλασιαστική και χημειο-προληπτική δράση. Βοηθά στην ανακούφιση των παρενεργειών της χημειοθεραπείας, όπως η χαμηλή ανοσία και η ναυτία και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της χημειοθεραπείας.
Για αυτό ακριβώς το λόγο το γανόδερμα  χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο ισχυρές φυσικές τροφές στην καταπολέμηση του καρκίνου .
Πρόσφατα ευρήματα υποδηλώνουν ότι το  γανόδερμα  μειώνει την φλεγμονή, αυξάνοντας παράλληλα την απελευθέρωση φυσικών “κυττάρων δολοφόνων” ή κυτταροτοξικότητας (σημαίνει το βαθμό στον οποίο ένας παράγοντας εμφανίζει καταστροφική δράση σε συγκεκριμένα κύτταρα στον βαθμό στον οποίο ένας παράγοντας έχει ειδική καταστροφική δράση σε ορισμένα κύτταρα).
  • Εξουδετέρωση ενδοκυττάριων παθογόνων
  • Εξουδετέρωση καρκινικών κυττάρων
Άλλο ένα όφελος καταναλώνοντας  γανόδερμα , είναι ότι ενεργεί άμεσα στον οργανισμό μας, και σε σύγκριση με τα φάρμακα, είναι μη τοξικό και δεν παρατηρούνται παρενέργειες ακόμα και σε πολυετή κατανάλωση , φτάνει να είναι στη φαρμακευτική του μορφή,  υψηλής καθαρότητας σε κάψουλες γανόδερμα . Οι δράσεις του γανοδέρματος επίσης συμβάλλουν στην απομάκρυνση διαφόρων μορφών μεταλλαγμένων κυττάρων από το σώμα. 
Γανόδερμα και → Επιστημονικά Ιατρικά Αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του καρκίνου από την Αμερικανική Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη →  PubMed.org (στα Αγγλικά) 
Ρωτήστε και τον γιατρό σας για το γανόδερμα.
Αν και η ιατρική Δεν συστήνεται φυσική θεραπεία , αρκετοί είναι οι γιατροί που λόγω των ισχυρών και άμεσων αποτελεσμάτων υγείας συστήνουν την κατανάλωση γανδέρματος , παράλληλα με την κλασική ιατρική θεραπεία για τον καρκίνο. Ένας σωστός επιστήμονας πρέπει να προβαίνει σε έρευνα πριν απορρίψει. Είναι τόσο απλό, αναγράφοντας στο G o o g l e … 
ganoderma medical (στα αγγλικά – EN) ή γανόδερμα καρκίνο ιατρικά αποτελέσματα (στα Ελληνικά – RG)  και βλέπετε εκατοντάδες αποτελέσματα. 
Μη ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να παρακολουθήστε από εξειδικευμένο γανοθεραπευτή με βαθιά γνώση στη διάγνωση των συμπτωμάτων γανοθεραπείας και στην καθοδήγηση της σωστής δοσολογίας με βιολογικό πιστοποιημένο γανόδερμα σε  καψουλες

⇒ το  Πιστοποιημένο Γανόδερμα
Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και την γανοθεραπεία, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον θεραπευτή  Χανιωτάκη Αντώνη – 6946702139 –  Βιογραφικό θεραπευτή