Καλλυντικά DXN Cosmetics Gempyuri

Καλλυντικά DXN Gempyuri – Η Πρώτη Ολοκληρωμένη Σειρά Καλλυντικών στην Ευρώπη, Χωρίς Συντηρητικά. Εφαρμογή Εξαιρετικής Τεχνολογίας Ζύμωσης, σε Φυσικά Συστατικά

Gempyuri Kallindika dxnΤο Gempyuri περιέχει φυσικά συστατικά που προσφέρουν καθαρή φυσική ενέργεια και λάμψη στα κύτταρα του δέρματος. Μία σειρά φυσικών καλλυντικών απόλυτα υψηλής απόδοσης που αναπτύχθηκε έτσι ώστε να βοηθήσει την φροντίδα της επιδερμίδας και την βελτιστοποίηση της κατάστασης του δέρματος.

Τεχνολογία εφαρμογής του «Υδρολυμένου RNA», παρόμοιο με το σύνολο των πρωτεϊνών που συνθέτουν το ανθρώπινο κύτταρο.

Το RNA είναι ένα συστατικό που ελέγχει την παραγωγή σε διάφορες ουσίες του δέρματος. Παίζει επίσης ρόλο στην αναζωογόνηση και αναγέννηση του δέρματος. 

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή ” Καλό Μεσημέρι” 

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946 702 139  ή Εδώ Ganotherapy 

DXN Gempyuri με Φυσικά Φυτικά Συντηρητικά: Τα «Φυτικά Συντηρητικά» αποτελούν πνευματική ευρεσιτεχνία της DXN Pharmaceuticals, με συνεχή έρευνα και ανάπτυξη για περισσότερο από μία δεκαετία, έχει αναπτυχθεί αυτή η υψηλή τεχνολογία. 

Κύρια Συστατικά Καλλυντικών DXN Gempyuri ↓

Αναλυτικά η Σειρά Καλλυντικών DXN Gempyuri

DXN Gempyuri Multi Massage Cleanser:
Πολυδραστικό Κρεμώδες Καθαριστικό Προσώπου περιέχει εκχύλισμα μαύρης τρούφας (γνωστό ως μαύρο διαμάντι) αμέθυστο και φυσικό ενεργό άνθρακα. Βοηθά στην ενυδάτωση και τον καθαρισμό του δέρματος, απομακρύνει τους ρίπους, το μακιγιάζ και την υπερβολική λιπαρότητα .

125 ml – 53,80 €


DXN Gempyuri Tightening Fresh Toner: Μια συμπυκνωμένη Λοσιόν που βοηθά στην ενυδάτωση και τη σύσφιξη του δέρματος. Σε συνδυασμό με τα ειδικά συστατικά βελτιώνει την αναζωογόνηση και την τόνωση του δέρματος.

100 ml – 83,90 €


DXN Gempyuri Volume Energy Serum: Αμπούλα που περιέχει έλαιο Argan το οποίο παρέχει θρεπτικά συστατικά και ενυδάτωση στο ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Με αποτέλεσμα την ανόρθωση και τη σύσφιξη του δέρματος, προσφέροντας την φρεσκάδα και λάμψη.

50ml – 102,10 € 


DXN Gempyuri Lifting Impact Ampoule Oil: Ο Ενεργειακός Ορός βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, μαλακώνει και λειαίνει το δέρμα. Περιέχει επίσης πρωτεΐνες αμέθυστου και πεπτιδίου.

30ml – 101,40 €


DXN Gempyuri Derma Perfection Rejuvenation Crem: Η Κρέμα Αναζωογόνησης Derma Perfection με την ειδική σύνθεση, βοηθά στην τόνωση και ενυδάτωση του θαμπού δέρματος, δίνοντας του επιπλέον λάμψη. Τα αντιγηραντικά και τονωτικά αποτελέσματα της επαναφέρουν τη λάμψη της επιδερμίδας.

50 ml – 117 € 


Για οποιαδήποτε Απορία για τα την Σειρά Καλλυντικών “DXN Gempyuri” → Συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ   ή καλέστε στο τηλ: 6946 702 139

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση»

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας 6946. 702. 139
ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

Επίσης: