Γανοθεραπεία

διαβήτης και γανόδερμα

Σακχαρώδης Διαβήτης και Γανόδερμα

sakxarodis-diavitis-kai-ganodermaΤο γανόδερμα είναι ένα πολύ ισχυρό φυσικό τρόφιμο. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά βότανα για το Σακχαρώδη Διαβήτη και για το Αυξημένο ΖάχαροΈχει χαρακτηριστεί ως το βότανο “θαύμα”, (είναι προσαρμογόνο μανιτάρι ) ο βασιλιάς των φυσικών θεραπειών, και ένα ισχυρό φυσικό ελιξίριο υγείας. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για την αποτελεσματικότητα του γανοδέρματος στο Αυξημένο Ζάχαρο και το Διαβήτη. Σε αρχικό στάδιο Ζαχάρου με αυξημένα νούμερα στις εξετάσεις σας, σε 3 μόλις μήνες στη γανοθεραπεία με πιστοποιημένο γανόδερμα, θα δείτε βελτιωμένα τα νούμερα ως και 60%. Μέσα σε 4 μήνες με στοχοποιημένη δοσολογία γανοδέρματος ο οργανισμός επανέρχεται σταδιακά στα “φυσιολογικά” επίπεδα ζαχάρου. Το γανόδερμα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σε όσους πάσχουν από:
 • Αυξημένο Ζάχαρο (προ-διαβητικό στάδιο) αλλά και στο
 • Διαβήτη τύπου 1 ή τύπου 2
 • Στον παιδικό Διαβήτη τύπου 1 & στο 
 • Διαβήτη Κύησης

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι ↓

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946 702 139  ή Εδώ Ganotherapy  

Το Γανόδερμα μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η επιστήμη διερευνά τις πολλές χρήσεις του αρχαίου μανιταριού. Ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά τρόφιμα που χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του Ζαχάρου και του Διαβήτη (τύπου 1 και 2).

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα & η Ιαματική του Δράση ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας 6946. 702. 139
ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

Το φυσικό ίαμα γανόδερμα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο στο: Αυξημένο Ζάχαρο και στο Διαβήτη (τύπου 1 ή 2). Σε περίπτωση λήψης φαρμακευτικής αγωγής από τον ιατρό σας για Ζάχαρο ή Διαβήτη, συνεχίζεται κανονικά (παράλληλα με το γανόδερμα). Το γανόδερμα Δεν αλληλεπιδρά ούτε υπάρχουν παρενέργειες, λόγο του ότι: Είναι φυσικό ίαμα (βότανο) και λόγω της υψηλής του καθαρότητας (υπερσυμπυκνωμένο στη φαρμακευτική του μορφή και με ΕΟΦ Ελλάδος). Φτάνει να καταναλώνεται φαρμακευτικό γανόδερμα σε κάψουλες.  
Παρακολουθήστε το Επιστημονικό  Βίντεο → «Γανόδερμα και Διαβήτης» Εδώ
Όπως γνωρίζουμε, η ανεπαρκής έκκριση ινσουλίνης είναι η κύρια αιτία της διαβήτη. Ο διαβήτης ενεργοποιείται όταν το επίπεδο σακχάρου στο αίμα μας παραμένει σταθερά σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτό οδηγεί σε πολλές άλλες ασθένειες, όπως:
 • Υψηλή πίεση του αίματος
 • Νεφρική ανεπάρκεια
 • Τύφλωση
 • Έλκος
 • Ακόμη και ανικανότητα
Οι κυριότεροι τύποι σακχαρώδους διαβήτη είναι ο διαβήτης τύπου 1, τύπος 2, και ο διαβήτης κύησης. Το γανόδερμα σε κάθε περίπτωση λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.
Γανόδερμα και Διαβήτη – Μόνο Όφελος για την Υγεία
 • Το γανόδερμα ή ganoderma αποτρέπει ή καθυστερεί τις καρδιαγγειακές επιπλοκές που προκαλούνται από τον διαβήτη
 • Βοηθά και ενισχύει την ενέργεια του σώματος, βελτιώνοντας άμεσα την κυκλοφορία του αίματος.
 • Ρυθμίζει σταδιακά το σάκχαρο του αίματος, με την προώθηση (ενεργοποιεί ξανά σταδιακά) της έκκρισης ινσουλίνης.
 • Προστατεύει τα κύτταρα.
 • Η γλυκόζη του αίματος μειώνεται σταδιακά, από 173 έως 116, η χοληστερόλη από 233 έως 179.
 • Το γανόδερμα είναι αποτελεσματικό και στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών.
 • Αποτρέπει την εξέλιξη του Διαβήτη.
 • Οι πολυσακχαρίτες που βρίσκονται στο γανόδερμα ή ganoderma βοηθούν την ινσουλίνη να μεταφέρει τη ζάχαρη στα κύτταρα του σώματος.
 • Το γανοδερμικό οξύ, που περιέχει το πιστοποιημένο γανόδερμα, αποτρέπει αρκετές από τις επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη.

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμα και τη γανοθεραπεία καλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης – Βιογραφικό θεραπευτή

Παρακολουθήστε το Βίντεο Γανόδερμα & Διαβήτης ↓

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139

Κύριο συστατικό του γανοδέρματος είναι οι πολυσακχαρίτες. Για αυτό ακριβώς το λόγο, εκτός από την μείωση του σακχάρου στο αίμα, διατηρεί την ισορροπία στο αίμα. Το γανόδερμα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο στο: Αυξημένο Ζάχαρο & το Διαβήτη τύπου 1 ή 2.

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα

⇒ Επίσης Διαβάστε τι είναι το Γανόδερμα 

Η αποτελεσματικότητα της γανοδέρματος στη διαβήτη έχει αποδειχθεί από επιστημονικές έρευνες, και είναι αποτελεσματική τόσο στην πρόληψη όσο και ως συμπληρωματική θεραπεία.
Επιστημονικά ευρήματα
Το 2002 Ιάπωνες ερευνητές εξέλιξαν μια φυσική φόρμουλα για τη θεραπεία του διαβήτη. Με κύριο δραστικό συστατικό, εκχύλισμα απο γανόδερμα ή Ganoderma lucidum. (αναφορά 1)
Το 2004 μια άλλη δοκιμή σε ασθενείς με διαβήτη τύπου ΙΙ αποκάλυψε ότι από τους 71 ασθενείς που είχαν καταναλώσει γανόδερμα ή ganoderma για 12 εβδομάδες, μείωσαν σημαντικά τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους. (αναφ. 2)

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα »

»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμα και τη γανοθεραπεία καλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης – Βιογραφικό θεραπευτή 

Ειλικρινά ελπίζω η ιατρική κοινότητα και το κοινό, να γνωρίσει την έντονη δράση του γανοδέρματος, στο διαβήτη και το αυξημένο ζάχαρο.

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικούς συνεργάτες με γνώσεις στην γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφίβολου ποιότητας).

⇒Δείτε το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ 

» Για οποιαδήποτε ερώτηση για το Βότανο Γανόδερμα και η γανοθεραπεία καλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης –  Βιογραφικό θεραπευτή

Γιατί να Επιλέξετε Γανόδερμα Dxn Pharmaceuticals; Διαβάστε→

ganoderma-rg-healthycoffeegrΠροσοχή: το Πιστοποιημένο γανόδερμα Dxn Pharmaceuticals περιέχει 6 τύπους γανοδέρματος τους πιο ιαματικούς από τα 200 είδη γανοδέρματος που υπάρχουν καταγεγραμμένα συνολικά. Επιλέχθηκαν μετά από πολυετείς εργαστηριακές έρευνες. Τα περισσότερα σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν ένα τύπο γανοδέρματος. Για αυτό υπάρχει διαφορά τιμής και φυσικά δεν έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα όπως το συμπυκνωμένο  πιστοποιημένο γανόδερμα dxn pharmaceuticals, (που περιέχει 6 τύπους γανοδέρματος).

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μιλήστε με τον Χανιωτάκη Αντώνη (βιογραφικό) Εναλλακτικός Θεραπευτής – Γανοθεραπεία στο » 6946702139 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας → Εδώ

— Το Πιστοποιημένο Γανόδερμα Dxn → Εδώ

                                      _______________________

GANODERMA-6-TIPONΤο γανόδερμα (ή ganoderma lucidum) της dxn pharmaceuticals είναι πιστοποιημένο βιολογικό και κατέχει όλα τα σημαντικά πιστοποιητικά για τη διασφάλιση ποιότητας για τη συγκομιδή και την περιβαλλοντική διαχείριση στη μεταποίηση και την επεξεργασία.

* Γανόδερμα Dxn – Διαθέτει πιστοποιητικά ISO της Loyd, GMP και Halal

GANODERMA-dxn-ISO

* Περιλαμβάνεται στο Αυστραλιανό Μητρώο Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA). (GL – Ganocelium ARTG L10084, RG – Reishi Gano ARTG L133404) “Το Ganoderma Dxn βοηθά τον οργανισμό μας να βελτιώσει την υγεία του” (αξίωση, από το Αυστραλιανό Μητρώο Θεραπευτικών Ιαμάτων).

* dxn eof greeceΈχει Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ Ελλάδος 12582/16-02-2012

* Είναι το μόνο γανόδερμα που έχει πιστοποιηθεί με ISO 14001 που επιβεβαιώνει διεθνώς ότι οι καλλιέργειες του γανόδερμα της Dxn Pharmaceuticals είναι απόλυτα οργανικές.

Το συμπυκνωμένο γανόδερμα Dxn ενισχύει τον οργανισμό μας σε κυτταρικό επίπεδο.
Μερικά από τα σημαντικότερα οφέλη του γανοδέρματος Dxn Pharmaceuticals. 
Περιέχει: 

 • Πολυσακχαρίτες : Βήτα D-Γλυκάνη, FA, F1, D-6, Α, Β, C-2, D, GA Betaglucan, GZ
 • “Οργανικό” Γερμάνιο (6000 ppm σε κάψουλες GL/Ganocelium)
 • Αντιοξειδωτικά (πολύ υψηλά – περίπου 23.000 Ι.Υ.)
 • Αδενοσίνη αλλά και Βιταμίνες C – Β Βιταμίνες + πολλές άλλες βιταμίνες,  
 • περιέχει επίσης Ένζυμα και βασικά λιπαρά οξέα

Περιέχει Επίσης: Ορυκτά Συμπεριλαμβανομένων

   • S elen ium, σίδηρο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, χαλκό, κάλιο
   • Πλήρεις πρωτεΐνες και οι  γλυκοπρωτεΐνες,
   • 110 αμινοξέα – συμπεριλαμβανομένων όλων των αιθέριων αμινοξέων
   • Triterp enes – Τριτερπενοειδή – μέχρι 137 τύπους συμπεριλαμβανομένων έξι τύπων κυτταροτοξικών τριτερπενίων. Ορισμένοι είναι ενεργοί ως αντιιικοί παράγοντες κατά των ιών ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας. και
   • Ganoderic οξέα: Β, D, F, Η, Κ, Mf, R, S, T-10, Υ
   • Ganodermadiol, G anoderiol F, Ganodosterone,
   • Ganodermanontriol, Ganoderic acid Β, Ganodermadiol,
   • Ganode lan Α και Β, Lanostan,
   • Lucidadiol, Lucidenic acid Β, Applanoxidic acid G.
   • Φυτικές στερόλες, εργοστερόλη, αλκαλοειδή, νουκλεοτίδια,
   • Lingzhi 8, Uridine, Urasil, Παντοθενικό οξύ,
   • Κανταξανθίνη, λιπίδια, πρωτεΐνες, ίνες, υδατάνθρακες, βολτό οξύ,
   • Β2 (Ριβοφλαβίνη),               
   • Κουμαρίνη, μαννιτόλη, οξικό οξύ, RNA, κυκλοεξανοσουλφάρα

Είναι πλούσιο σε μια σειρά από περίπλοκα φυτο-χημικά, συμπεριλαμβανομένης της: Εργοστερόλης, των Εργοστεροειδών, του Φουμαρικού οξέος,  aminoglucose και Lactones.

Προσοχή: το Πιστοποιημένο γανόδερμα Dxn Pharmaceuticals περιέχει 6 τύπους γανοδέρματος τους πιο ιαματικούς από τα 200 είδη γανοδέρματος που υπάρχουν καταγεγραμμένα συνολικά. Τα περισσότερα σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν ένα τύπο γανοδέρματος. Για αυτό υπάρχει διαφορά τιμής και φυσικά δεν έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα όπως το συμπυκνωμένο – πιστοποιημένο γανόδερμα Dxn Pharmaceuticals

— Το Πιστοποιημένο Γανόδερμα Dxn → Εδώ

Χανιωτάκης Αντώνης (βιογραφικό) Εναλλακτικός Θεραπευτής – Γανοθεραπεία. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο » 6946702139 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας → Εδώ