Συνεντεύξεις Γανοθεραπεία

“Γανόδερμα & Καρκίνος – Αποτελέσματα Υγείας” στην Εκπομπή Live με την Αντιγόνη

το Μανιτάρι Γανόδερμα είναι ένα Ισχυρό φυσικό ενισχυτικό του οργανισμού! Καταναλώνοντας καθημερινά εξατομικευμένη δοσολογία πιστοποιημένου γανοδέρματος ωθούμε τον οργανισμό μας να επιτεθεί σε σοβαρά νοσήματα όπως το καρκίνος, το ζάχαρο κτλ.

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα → Εδώ
Διαβάστε το άρθρο για το γανόδερμα και Καρκίνος Εδώ

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή ” Καλό Μεσημέρι” 

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946 702 139  ή Εδώ → Ganotherapy  

Δεν αρκεί να καταναλώνουμε οποιαδήποτε ποιότητα γανόδερμα ή reishi και να έχουμε τα αποτελέσματα υγείας που ακούμε στο βίντεο. Χρειάζεται υψηλής συμπύκνωσης καθαρό πιστοποιημένο γανόδερμα dxn pharmaceuticals. Και παρακολούθηση από εξειδικευμένο θεραπευτή με γνώση στη Γανοθεραπεία.

To σημαντικότερο κομμάτι στη Γανοθεραπείας στηρίζεται στη συχνή και εξατομικευμένη παρακολούθηση κάθε περιστατικού. Διαμορφώνουμε τη δοσολογία βάση αποτελεσμάτων υγείας που φαίνονται οργανικά, από τις πρώτες 25 ημέρες. Ότι αναφέρουμε το παρακολουθείτε και ιατρικά με εξετάσεις που είναι σημαντικά βελτιωμένες, καθώς ενεργοποιείτε η φυσική άμυνα του οργανισμού. Σωστό είναι να υπάρχει συνεργασία με το θεράποντα ιατρό. Καταναλώστε το φαρμακευτικό γανόδερμα, παράλληλα με την ιατρική φαρμακευτική σας αγωγή, μιας και το συμπυκνωμένο γανόδερμα dxn δεν έχει ουδεμία παρενέργεια, ή τοξικότητα για τον οργανισμό μας. Απεναντίας βδομάδα με τη βδομάδα αντιλαμβανόμαστε ότι πχ. δεν έχουμε παρενέργειες από τη χημειοθεραπευτική αγωγή και το πιο σημαντικό δεν υπάρχουν στομαχικές διαταραχές, μουδιάσματα κτλ. Για να το πετύχουμε βέβαια αυτό, χρειάζεται ανάλογα το ιστορικό και τη σοβαρότητα του νοσήματος να έχουμε συχνή επικοινωνία με τον Κο Χανιωτάκη Αντώνη, εξειδικευμένο στη δοσολογία πιστοποιημενου γανοδέρματος dxn #γανοδερμα ganoderma ή reishi – σε κάθε περιστατικό η δοσολογία διαφέρει και διαμορφώνεται ανάλογα την πάθηση και τον οργανισμό που το καταναλώνει! Επίσης αποστέλλουμε και διατροφή που έχει αποδειχθεί ότι συνδυάζοντάς την με γανοθεραπεία τα οργανικά αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται.

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά: Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139 Γανοθεραπεία
Βιογραφικό Θεραπευτή → Εδώ Ganotherapy

Γανόδερμα Κλινικές Μελέτες στο Pub Med Εδώ

Τι ποιότητα γανόδερμα να επιλέξω; Το γανόδερμα περιέχει μια ποικιλία από τριτερπένια, πολυσακχαρίτες και άλλες ενώσεις οι οποίες συνδέονται με αντικαρκινικές επιδράσεις. Το Πιστοποιημένο γανόδερμα Dxn Pharmaceuticals περιέχει 6 τύπους γανοδέρματος τους πιο ιαματικούς από τα 200 είδη γανοδέρματος που υπάρχουν καταγεγραμμένα συνολικά. Επιλέχθηκαν μετά από πολυετείς εργαστηριακές έρευνες. Τα περισσότερα σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν ένα τύπο γανοδέρματος.

Τι είναι η Γανοθεραπεία; Στοχευμένη δοσολογία* με προσαρμογόνα βότανα, ανάλογα με τη φύση και τη σοβαρότητα της πάθησης. Συνήθως στην έναρξη έχουμε πάντα το γανόδερμα . Σε περίπτωση που λαμβάνετε συμβατικά φάρμακα από τον ιατρό σας τα συνεχίζετε κανονικά. Δουλεύουμε μαζί σώμα & ψυχή. Όχι μόνο για το σύμπτωμα της πάθησης (π.χ. ζαλάδα, δυσκοιλιότητα, πόνος, γενική δυσλειτουργία ή αυξημένα νούμερα εξετάσεων κλπ.) όσο σοβαρή και να φαίνεται, παραμένει απλά ένας δείκτης. Με την Ολιστική προσέγγιση αφήνουμε τον οργανισμό να φέρει την ισορροπία έχοντας εμπειρία στη δυσλειτουργία της πάθησης . Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε τη γενική κατάπτωση, με φυσική συνέπεια να επέλθει άμεσα η ισορροπία = καλή υγεία χωρίς εξάρσεις & μελλοντικά συμπτώματα.

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση»

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα → Εδώ

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα, επικοινωνήστε τηλεφωνικά: Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139 – Γανοθεραπεία

Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικούς συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα.

Γανόδερμα και κλινικές μελέτες Pub Med 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

Καταναλώστε γανόδερμα που περιέχει και τους 6 τύπους ganoderma lucidum

Χανιωτακης Αντωνης – Ανεξάρτητος Συνεργάτης DXN Ελλάδος & Κύπρου

#ganoderma #dxn #ganocelium gl #γανοδερμα #ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ #γανοδερμα σκονη #γανοθεραπεια #Χανιωτακης #ΧανιωτακηςΓανοθεραπεια #ΓανοδερμαDxn