Γανόδερμα

Ganoderma lucidum πως δουλεύει

ganoderma-pos-douleyeiΤο Reishi περιέχει πολλά κύρια συστατικά, συμπεριλαμβανομένων στερόλες, κουμαρίνη, μανιτόλη, πολυσακχαρίτες, και τριτερπενοειδή που ονομάζονται γανοδερικά οξέα. Τα Γανοδερικά οξέα μπορεί να μειώσουν την πίεση του αίματος, καθώς και μειώνουν της LDL («κακή») χοληστερόλη. Τα τριτερπενοειδή συμβάλλουν επίσης στη μείωση των αιμοπεταλίων που κολλούν μεταξύ τους, ένα σημαντικό παράγοντα για τη μείωση του κινδύνου για στεφανιαία νόσο. Ενώ η ανθρώπινη έρευνα έχει αναφερθεί την άμεση αποτελεσματικότητα του στη θεραπεία ασθένεια του υψομέτρου και της χρόνιας ηπατίτιδας Β. Επίσης το γανόδερμα, Reishi έχει ευεργετική δράση σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και τον καρκίνο. 17 ελεγχόμενες κλινικές μελέτες έχουν διερευνήσει τις επιπτώσεις του Reishi στην υψηλή πίεση του αίματος στους ανθρώπους και στις δύο διαπιστώθηκε σημαντική αρτηριακή πίεση.
Πως να το χρησιμοποιήσεις – Δοσολογία με γανόδερμα
Το Reishi μπορεί να ληφθεί ως 1.5-9 γραμμάρια ανά ημέρα . Καλό είναι να συμβουλεύεστε ειδικό θεραπευτή Ιατρό με εμπειρία σε δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα.
Επίσης καταναλώστε πιστοποιημένο Ganoderma. Το χύμα reishi (σε σακουλάκια) σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί παρενέργειες λόγω τις αμφιβόλου ποιότητας.