Γανόδερμα

Δεν αρρωσταίνουμε με το γανόδερμα

ganoderma-den-arrostenoumeΤα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν
Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες. Oι γιατροί δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει με σιγουριά τους τρόπους να παραμείνουμε υγιείς. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις συνήθειες όσων οι αρρώστιες δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και ας τις υιοθετήσουμε!
√ Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα
Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακα ως μόνο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων υγείας, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το ρόλο της φύσης. Πρώτος ο Ιπποκράτης είχε μιλήσει για τη δύναμη των φυτών και των βοτάνων που, χάρη στις ιδιότητές τους, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. Το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο γανόδερμα βοηθάει άμεσα τον οργανισμό μας για φυσική θεραπεία! Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, αλλά και έρευνες πανεπιστημίων τα τελευταία 20 χρόνια δείχνουν ότι το γανόδερμα (φτάνει βέβαια να είναι πιστοποιημένο για την καθαρότητα του), βοηθά και επαναφέρει σταδιακά στα φυσιολογικά επίπεδα όλες τις λειτουργίες του οργανισμού. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως θα πρέπει να προμηθευτούμε όποιο βότανο γανόδερμα υπάρχει στην αγορά για να παραμείνουμε υγιείς. Στη χώρα μας μόνο η DXN έχει τις πιστοποιήσεις ISO 14001 & ΕΟΦ αλλά και το γανόδερμα των 18 ημερών (ganoderma GL) που συνδυάζοντας το με το ώριμο ganoderma RG 3 μηνών έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας σωστά! Σαφώς το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα είναι βασική προϋπόθεση. Γιαυτό απευθυνόμαστε σε άτομα που έχουν βαθιά γνώση και εμπειρία στο γανόδερμα και σε δοσολογίες.

⇒ Δείτε το πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα ⇒ ΕΔΩ

√ Κάνουν συχνά αποτοξίνωση
Πολλά από τα χημικά που χρησιμοποιούνται σήμερα, όπως π.χ. οι διοξίνες και τα PCBs, δεν υπήρχαν στο περιβάλλον τον προηγούμενο αιώνα. Ίσως αυτή να είναι και η αιτία που τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αυξηθεί τα ποσοστά εμφάνισης ασθενειών (π.χ. καρκίνων) που σχετίζονται με την έκθεση σε τοξικές ουσίες, λένε οι ειδικοί. Το γανόδερμα βοηθάει άμεσα να απαλλαγούμε από τα συσσωρευμένα στο σώμα μας χημικά. Μοναδικό όφελος για την υγεία μας, αλλά και θωρακίζουμε τον οργανισμό από κάθε παθογόνο παράγοντα.
√ Διατηρούν την ισορροπία του pH τους
Το σώμα είναι υγιές όταν διατηρεί την αλκαλική/όξινη ισορροπία του (το pH) σε κανονικά επίπεδα (ουδέτερο είναι το 7). Αν τα επίπεδα του pH είναι χαμηλότερα από το μέσο όρο, εμφανίζονται συμπτώματα (π.χ. αίσθημα κόπωσης, στομαχικά προβλήματα). καταναλώνοντας καθημερινά ganoderma lucidum και φυσικά εμπλουτίζοντας τη διατροφή μας με λαχανικά, περιορίζουμε τον κίνδυνο να υπάρχει αυξημένο όξινο περιβάλλον στο σώμα και θωρακίζουμε την υγεία του οργανισμού μας.