Γανόδερμα

Γανόδερμα 14 λόγοι για να το καταναλώνεται

ganoderma-14-loigoiΤο κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο γανόδερμα (Ganoderma Lucidum) εδώ και 8 χρόνια στην Ελλάδα πιστοποιημένο από ΕΟΦ. Τα ωφέλει για τον οργανισμό μας είναι πολλά. Από τις πρώτες μέρες θα αισθανθούμε τη διαφορά στον οργανισμό. Μετά από 4 μήνες σε γενικές εξετάσεις θα δούμε χειροπιαστά πλέων βελτιωμένα τα νούμερα. Στους επόμενους 8 με 12 μήνες όλες οι λειτουργίες του οργανισμού επαναφέρονται σταδιακά σε φυσιολογικά επίπεδα. Κάθε οργανισμός έχει άλλες ανάγκες για αυτό το δοσολογικό σχήμα διαμορφώνεται ανάλογα την πάθηση ή απλά για ενέργεια και αποτοξίνωση . Βασική προϋπόθεση είναι να καταναλώνουμε πιστοποιημένο γανόδερμα . Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές ποιότητες γανοδέρματος αγνώστου ποιότητας. Υπάρχουν 200 είδη γανοδέρματος η DXN γνωρίζει τα 6 ποιο ιαματικά για τον οργανισμό μας και αυτά χρησιμοποιεί. Ο συνδυασμός ώριμου μανιταριού ganoderma RG  ( 3 μηνών μανιτάρι) Με το μικκύλιο ganogeliun GL (18 ημερών μανιτάρι)
Όλα αυτά που αναφέρουμε δεν ισχύουν για το χύμα βότανο σε σακουλάκια που κυκλοφορεί τα αποτελέσματα για τον οργανισμό μας είναι αβέβαια.
⇒ Δείτε το πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα ⇒ ΕΔΩ

√ Γανόδερμα 14 λόγοι για να το καταναλώνεται 
1. Απώλεια βάρους (αδυνάτισμα) : Το μυκίλιο γανοδέρματος (ganoderma GL)
Βοηθάει στην άμεση αποβολή λίπους από τον οργανισμό και ενεργοποιεί το μεταβολισμό έχοντας καθημερινά, καλύτερες καύσεις. (με το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα έχουμε αποτελέσματα μέσα σε 15 μέρες )
2. Χοληστερόλη: Το γανόδερμα περιέχει τριτερπένια που βοηθούν άμεσα, στη μείωση της χοληστερίνης στον οργανισμό. Επίσης βελτιώνει την αναλογία άμεσα καλής και καλής χοληστερόλης  (με το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα έχουμε αποτελέσματα από τους πρώτους μήνες συνδυάζοντας πιστοποιημένο γανόδερμα RG & GL )

3. Καρκίνος: το γανόδερμα ενισχύει το περίβλημα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα να σταματάει το καρκίνο και σταδιακά να τον αποβάλει από τον οργανισμό.
Το ganoderma lucidum περιέχει πάνω από 150 αντιοξειδωτικά στοιχεία, πολυσακχαρίτες, οργανικό γερμάνιο και άλλα συστατικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να αποβάλει τον καρκίνο και ενισχύει το ανοσοποιητικό (με το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα και ανάλογα το τύπο καρκίνου, έχουμε αποτελέσματα από τους πρώτους μήνες συνδυάζοντας πιστοποιημένο γανόδερμα RG & GL ξεκινώντας με RG)
4. Αυτοάνοσα νοσήματα: είναι ασθένειες που προκύπτουν γιατί το σώμα μας επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και όργανα. Το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τον οργανισμό μας. Καταναλώνοντας καθημερινά πιστοποιημένο βότανο reishi, αδρανοποιεί την πάθηση (κοιμίζει το αυτοάνοσο νόσημα ) το γανόδερμα περιέχει πολυσακχαρίτες καταπολεμώντας πληθώρα αυτοάνοσων νοσημάτων (με το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα και ανάλογα το τύπο αυτοάνοσου, έχουμε αποτελέσματα από τον δεύτερο μήνα συνδυάζοντας πιστοποιημένο γανόδερμα RG & GL)
5. Σακχαρώδης Διαβήτης: Το γανόδερμα αποτελείται κυρίως από τριτερπενοειδή (Γανοντερικό οξύ, Λουσιντεμικό οξύ, Μεθυλο-γανοντερικό οξύ), Πολυσακχαρίτες       (GLP-(L) 1, GLP-(L) 2), Νουκλεοτίδια, Στερόλες (Εργοστερόλη, Υπεροξείδιο εργοστερόλης κ.α.), Στεροειδή, Λιπαρά οξέα, Πρωτεΐνες / Πεπτίδια και Ιχνοστοιχεία. Μελέτες έδειξαν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες και ειδικά οι β-D-γλυκάνες είναι τα πιο δραστικά συστατικά. Και βοηθούν άμεσα στην πρόληψη αλλά και σταδιακή βελτίωση σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη .
(με το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα και ανάλογα το τύπο Διαβήτη, έχουμε αποτελέσματα από τον έκτο μήνα κιόλας συνδυάζοντας πιστοποιημένο γανόδερμα RG & GL)
6. Ημικρανία : το Ganoderma βοηθάει άμεσα το νευρικό μας σύστημα με ισχυρή αποτοξίνωση, καλύτερη κυκλοφορία στο αίμα, σε συνδυασμό με τα ιαματικά θρεπτικά συστατικά που περιέχει, έχουμε άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα στις ημικρανίες (στον πονοκέφαλο. Με το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα και ανάλογα το τύπο ημικρανίας , έχουμε αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα, συνδυάζοντας πιστοποιημένο γανόδερμα RG & GL)
7. Αλτσχάιμερ και γανόδερμα : Το βότανο ganoderma βοηθάει άμεσα και αναζωογονεί τον οργανισμό θωρακίζοντας και τον εγκέφαλο μειώνοντας της ακετυλοχολίνης στον εγκέφαλο. ερευνητές ανακάλυψαν ότι είναι η αιτία για το Αλτσχάιμερ
(για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα συμβουλευτείτε ειδικό γανοθεραπεύτη  για το Αλτσχάιμερ συνδυάζουμε πιστοποιημένο γανόδερμα RG & GL)
8. Αλλεργίες και γανόδερμα: το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο λόγω των τριτερπενίων βοηθάει άμεσα τον οργανισμό μας να αντιμετωπίσει τυχών εποχιακές αλλεργίες που μας ταλαιπωρούν ( με το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα θα αισθανθούμε ανακούφιση από το πρώτο μήνα κιόλας, συνδυάζοντας γανόδερμα RG & GL)
9. Ζάχαρο : καταναλώνοντας πιστοποιημένο βότανο γανόδερμα έχουμε αποτελέσματα στο ζάχαρο, το reishi περιέχει πολυσακχαρίτες και η καθημερινή του κατανάλωση βοηθάει στη σταδιακή μείωση του ζαχάρου στο αίμα.
10. Εθισμός σε ουσίες: το γανόδερμα περιέχει πάνω από 150 αντιοξειδωτικά στοιχεία που βοηθούν άμεσα τον οργανισμό μας σε χρόνιο εθισμό από ουσίες, ποτό κτλ περιέχει οργανικό γερμάνιο βοηθώντας να καθαρίσει ο οργανισμός ( πάντα με το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα γανοδέρματος συνδυάζοντας το μυκήλιο γανοδέρματος και το ώριμο βότανο)
11. Ενέργεια : το μικκύλιο του γανοδέρματος (ganoderma GL) τονώνει την κυκλοφορία βοηθάει τους πνεύμονές αναζωογονεί τον οργανισμό δίνοντας μας ενέργεια που θα την αισθανθούμε από τις πρώτες 48 ώρες οξυγονώνει τα κύτταρα του οργανισμού και βελτιώνει σταδιακά όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.
12. Παχυσαρκία : Το βότανο γανόδερμα λόγω των φυσικών αντιοξειδωτικών στοιχείων που περιέχει βοηθάει άμεσα στην αποβολή του περιττού λίπους από τα ζωτικά όργανα του οργανισμού μας. Βοηθώντας στη καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Για άμεσα αποτελέσματα καλό είναι να συμβουλευτούμε γανοθεραπευτή και να καταναλώνουμε πιστοποιημένο προϊόν.
13. Ασθένειες Καρδιάς: το ganoderma lucidum βοηθάει στη καλή κυκλοφορία του αίματος βελτιώνοντας και προλαμβάνοντας αρκετές καρδιακές παθήσεις (εμφράγματα κτλ) με την ισχυρή αποτοξίνωση που προσφέρει καθαρίζει και ενδυναμώνει τον οργανισμό ( για άμεσα αποτελέσματα καταναλώστε το γανόδερμα για 8 με 12 μήνες ανάλογα τι σοβαρότητα τις πάθησης )
14. Προβλήματα Ύπνου : Το Γανόδερμα, βελτιώνει την τάση των νεύρων , νεύρωση, αϋπνία.  Το Reishi (γανόδερμα) συστήνεται τόσο από τους Κινέζους όσο και από τους Γιαπωνέζους βοτανολόγους ως φάρμακο για την αϋπνία , καθώς επίσης και για ένα μεγάλο αριθμό νευρολογικών διαταραχών.

⇒ το πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα ⇒ ΕΔΩ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμαρωτήστε: το Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα (αμφιβόλου ποιότητος).

⇒Δείτε το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμα και τη γανοθεραπεία καλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης – Βιογραφικό – θεραπευτή