Γανόδερμα

Γανόδερμα και υγεία

ganoderma-kai-ygeiaΕίναι κοινά αποδεκτό σήμερα, ότι το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, το πλούσιο σε λίπη διαιτολόγιο μας, η καθιστική ζωή και οι μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές αναταράξεις  που βιώνουμε ως χώρα, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία μας. Οι συνέπειες αυτών των στρεσογόνων γεγονότων της ζωής του κάθε ενός μας, δρουν καταλυτικά για την υγεία μας. Τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η υπέρταση και η στεφανιαία νόσος περιλαμβάνονται στην κατηγορία αυτών των διαταραχών κατέχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό. Έπονται τα νοσήματα του γαστρεντερικού, με απλές γαστρίτιδες, κολίτιδες έως και σοβαρότερες παθήσεις όπως είναι το έλκος και η νόσος  του Ground . Η ψυχολογία της υγείας (ψυχική υγεία) ασχολιέται με τον ρόλο που παίζουν οι ψυχολογικοί παράγοντες στις ασθένειες. Στην σύγχρονη εποχή  οι ψυχολόγοι εργάζονται πάνω σε θέματα πρόληψης και αλλαγής στάσης σε θέματα υγείας μακριά από χημικά φαρμακευτικά σκευάσματα και τις βλαβερές παρενέργειες τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης του στρες:
√ Εστίαση στο συναίσθημα. Όπου γίνονται προσπάθειες τα άτομα με στρες να μειώσουν τις αρνητικές συναισθηματικές αντιδράσεις που το προκαλούν.
√ Εστίαση στο πρόβλημα. Όπου εδώ γίνονται ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούν το στρες.
√ Αποφυγή του συναισθήματος.
√ Προσφυγή σε φυσικά ιάματα.

Παρακολουθήστε τη νέα συνέντευξη στη Εκπομπή ” Στο Κόκκινο” 

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά: Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139 Γανοθεραπεία
Βιογραφικό Θεραπευτή → Εδώ Ganotherapy

Αποδεδειγμένα όλοι οι προαναφερόμενοι παράγοντες ουσιαστικά μπλοκάρουν  την οξυγόνωση και την ανάπλαση των κυττάρων, όπου και δημιουργούνται οι δυσάρεστες επιπτώσεις. Φορτίζονται οι νευρικές απολήξεις, καταστρέφονται αγγεία και δημιουργούνται θρόμβοι με φλεγμονές. Οι σύγχρονοι ψυχολόγοι, πέρα της ψυχολογικής υποστήριξης προς τους ασθενής τους δια μέσο του διαλόγου, καταφεύγουν σε φυσικά ιάματα απαλλαγμένα παρενεργειών κύρια εκείνα του εθισμού και της υπνηλίας. 
Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι με την χορήγηση γανοδέρματος οι ασθενείς πέρα του επανεντάχτηκαν στο κοινωνικό σύνολο πλήρως θεραπευμένοι  και απαλλαγμένη από όλες τις  παθολογικές συνέπειες του στρες σε καρδιαγγειακό και γαστρεντερικό.
Το γανόδερμα απέβαλε όλες τις βλαβερές τοξίνες από το αίμα, επανέφερε σε φυσιολογικά επίπεδα, κυκλοφορία, οξυγόνο και ιαματικά θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα  το νευρικό σύστημα από την μια να λειτουργήσει σωστά,  (νευρικές απολήξεις ) και από την άλλη όλες οι συνέπειες της μειωμένης αιμάτωσης να αποκατασταθούν. από: Γιώργος Ερυσιάνος Κυριακού

⇒ Δείτε το πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα ⇒ ΕΔΩ