Γανόδερμα

Γανόδερμα & ανάπλαση κυττάρων

ganoderma-kai-anaplasi-kyttarwnΣε όλο το ανθρώπινο σώμα και σε κάθε ιστό, μυ, οστό, χόνδρο, αλλά και το δέρμα υπάρχουν χιλιάδες κύτταρα που το αποτελούν. Τα κύτταρα αυτά όπου και να βρίσκονται, δια μέσου του αίματος, οξυγονώνονται και τρέφονται. Έχουν και μια συγκεκριμένη διάρκεια ζωής όπως κάθε ζωντανός οργανισμός, όπου νεκρώνονται και την θέση τους παίρνουν καινούργια. Την όλη αυτή διαδικασία την ονομάζουμε ανάπλαση. Κλινικά έχει αποδειχθεί ότι το γανόδερμα εξασφαλίζει την απαιτούμενη ανάπλαση των κυττάρων μας, εξασφαλίζοντας σε οργανισμό και σώμα υγεία. Παρατηρήστε τη διαφορά στο πρόσωπο σας μέσα σε 2 μήνες! Αναπλάθονται αρχικά τα κύτταρα στο κυκλοφορικό μας σύστημα,(αρτηρίες,φλέβες & βασικά σε αγγεία) όπου αυτά με την σειρά τους μεταφέρουν αίμα πλούσιο σε οξυγόνο και τροφή σε όλα τα συστήματα του ανθρώπινου σώματος (καρδιαγγειακό, αναπνευστικό, γαστρεντερικό, ουροποιητικό, μυώ-σκελετικό, νευρολογικό, και δέρμα) για να επιτευχθεί και εκεί η επιβεβλημένη ανάπλαση των κυττάρων.
γανόδερμα και ανάπλαση κυττάρων δοσολογία:
Πρωί: 1 κάψουλα γανόδερμα RG με 1 ποτήρια νερό. Μετά από 10 λεπτά πρωινό
Απόγεμα : 10 λεπτά πριν το φαγητό 1 κάψουλα γανόδερμα GL με 1 ποτήρι νερό.
Μετά από 7 μέρες ανάλογα τις ανάγκες του οργανισμού καλό θα ήταν για διάστημα τουλάχιστον 3 ων μηνών να διπλασιαστεί η δοσολογία.

⇒ το πιστοποιημένο βιολογικό Γανόδερμα ⇒ Εδώ

Γανόδερμα (Ganoderma Lucidum, ή  Reishi Gano,  ή Ling Shi ) θαύμα της φύσης, ή απλά μια επιβεβαίωση της φύσης για την ζωή. Συνάμα σε αυτή την σημαντικότατη ευεργετική διαδικασία της ανάπλασης των κυττάρων του γανοδέρματος, και συνυπολογίσουμε και τις υπόλοιπες δράσεις του, τότε δεν θα είμαστε υπερβολικοί όταν το θεωρούμε πραγματικά θαυματουργό.
πηγή: Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού blog (απόσπασμα)