Άρθρα Υγείας

Αντιμετωπίστε τη Δυσκοιλιότητα με Φυσικό Τρόπο

Θεραπεία ΔυσκοιλιότηταςΔεν χρειάζεται να ντρέπεστε. Αρκετοί αντιμετωπίζουμε τη δυσκοιλιότητα σε τακτική βάση. Οι γυναίκες πάσχουν συχνότερα από δυσκοιλιότητα. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την πιο αργή κίνηση των τροφίμων στα έντερα, καθώς και με τα αποτελέσματα των γυναικείων ορμονών στο γαστρεντερικό σωλήνα (όπως υποστηρίζουν εξειδικευμένοι ερευνητές). Τι πρέπει να κάνετε όταν δεν μπορείτε ακριβώς να πάτε  τουαλέτα; Ακολουθήστε μερικές φυσικές, αλλά πάνω απ όλα αποτελεσματικές θεραπείες δυσκοιλιότητας.

Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα – Αιμορροΐδες
Το γανόδερμα περιέχει πάνω από 400 δραστικές ουσίες & λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυτικές ίνες βελτιώνει τις πεπτικές λειτουργίες και ομαλοποιεί τα πρόβλημα δυσκοιλιότητας που αντιμετωπίζουμε από τις πρώτες βδομάδες*.
Το φαρμακευτικό μανιτάρι γανόδερμα, παρέχει προστασία σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας αλλά και στις αιμορροΐδες . Έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα σε περίπτωση δυσεντερίας, δυσκοιλιότητας.

Το εκχύλισμα από γανόδερμα, έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση ή εξάλειψη των προβλημάτων δυσκοιλιότητας, καθαρίζει απομακρύνοντας τις τοξίνες από το έντερο. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 3 κάψουλες, 3 φορές ημερησίως*. Οι ασθενείς  δείτε αποτελέσματα μέσα σε 1 έως 2 εβδομάδες*.

⇒ Δείτε το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

Το γανόδερμα είναι αποτελεσματικό & στις αιμορροΐδες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της περίπτωσης. Οι ασθενείς θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα σε 30 ημέρες. Η συνήθης δόση είναι 3 ή 4 κάψουλες, 3 φορές την ημέρα*, ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Ιαπωνική ιατρική επιβεβαίωσαν τα θετικά αποτελέσματα του γανοδέρματος στη δυσκοιλιότητα. Το γανόδερμα λόγω τις «προσαρμοστικότητας» του, αποκαθιστά την διαταραγμένη ισορροπία στο πεπτικό σύστημα.

Η Τηλεοπτική Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση»

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας 6946. 702. 139
ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

Δυσκοιλιότητα τι είναι;
Εάν είστε δυσκοίλιοι, αυτό συμβαίνει συχνά επειδή δεν υπάρχει αρκετό νερό στα κόπρανα σας, ένα πρόβλημα που εμφανίζεται όταν πάρα πολύ υγρό απορροφάται στα έντερα σας. Σύμφωνα με το National Digestive Diseases, η δυσκοιλιότητα είναι μια κατάσταση κατά την οποία έχετε λιγότερες από τρεις κενώσεις του εντέρου σε μια εβδομάδα. Αρκετοί έχετε μια κίνηση του εντέρου μερικές φορές την ημέρα, ενώ πολλοί πάνε μόνο λίγες φορές την εβδομάδα. Ωστόσο δεν χρειάζεται να κάνετε θεραπείες δυσκοιλιότητας, εφόσον επισκέπτεστε στην τουαλέτα με την παραπάνω συχνότητα.

    • Παρακολουθήστε το Βίντεο “Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα” ↓

⇒ Για οποιαδήποτε απορία καλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης

Φυσική Αντιμετώπιση Δυσκοιλιότητας
Ένας τρόπος για να κινείται το έντερο σας, είναι με το να προσθέσετε αρκετές φυτικές ίνες στη διατροφή σας. Οι φυτικές ίνες θα κάνουν τα κόπρανα ογκώδη & μαλακά, με αυτό τον εύκολο τρόπο, αντιμετωπίσετε ριζικά την δυσκοιλιότητα. Αυξήστε σταδιακά την ποσότητα των φυτικών ινών στη διατροφή σας μέχρι να καταναλώνεται τουλάχιστον 20 έως 35 γραμμάρια φυτικών ινών την ημέρα.
Καλές πηγές Φυτικών Ινών περιλαμβάνονται στα:
√ Φρέσκα φρούτα ή αποξηραμένα φρούτα όπως σταφίδες, βερίκοκα, δαμάσκηνα
√ Στα Δημητριακά ολικής αλέσεως, ψωμί και σκούρο ρύζι
√ Λαχανικά όπως τα λαχανάκια Βρυξελλών, καρότα, σπαράγγια και στα
√ Φασόλια
Με την λήψη Φυτικών Ινών θα:
√ Ρυθμίσετε άμεσα την ορθή λειτουργία του εντέρου σας.
√ Βοηθάτε τον οργανισμό σας στην αποβολή του περιττού λίπους.
√ Επίσης, οι φυτικές ίνες βοηθούν στην υγεία του γαστρεντερικού έχουν και έχουν
αντικαρκινική δράση έτσι προστατεύεται τον οργανισμό σας

Εκτεταμένες έρευνες και πειράματα που έχουν πραγματοποιηθεί από νοσοκομεία και ερευνητικά ιδρύματα έχουν επιβεβαιώσει τη θετική επίδραση όλων των πτυχών του γανοδέρματος (ganoderma lucidum) και των φαρμακευτικών μανιταριών. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στη θεραπεία ασθενειών οι οποίες προκαλούνται από κυκλοφορική διαταραχή. Τέτοιες ασθένειες περιλαμβάνουν:
1. Δυσκοιλιότητα, Αιμορροΐδες 
2. Δυσκολία στην ούρηση, συχνή ανάγκη για ούρηση 
3. Γαστρικό και δωδεκαδακτυλικό έλκος 

⇒ Δείτε το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

Δυσκοιλιότητα τι μπορούμε να αποφεύγουμε
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα, καλό είναι να περιορίσετε τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε λιπαρά και χαμηλή σε φυτικές ίνες, όπως :
√ Τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
√ τα μεταποιημένα τρόφιμα, και το κρέας. Μπορούν να κάνουν τη δυσκοιλιότητα χειρότερα.
Επίσης το νερό είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. (1,5 λίτρα κάθε μέρα. Αυξήστε το σταδιακά αν δεν μπορείτε άμεσα) Επίσης, η γυμναστική θα σας βοηθήσει. Με αυτό τον τρόπο, το σώμα ενισχύει την κίνηση των εντέρων,  και η δυσκοιλιότητα θα είναι παρελθόν.

Δυσκοιλιότητα μην αγνοείτε τη πάθηση. Μπορεί να οδηγήσει σε πραγματικά προβλήματα, όπως αιμορροΐδες και τα “δάκρυα” στο δέρμα γύρω από τα πρωκτό (σχισμές) που αιμορραγούν. Ενημερώστε το γιατρό σας, εάν αντιμετωπίζεται συμπτώματα δυσκοιλιότητας.

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: το Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα (αμφιβόλου ποιότητος).

»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμα και τη γανοθεραπεία καλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης

⇒ Δείτε το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

Αναφορές – Πηγές
⋅ Chen, Α, Miles, P. (1996). Πρακτικά 2ου διεθνούς συνεδρίου, 9 – 12 Ιούνιος, 1996: Biomedial έρευνα και η εφαρμογή των nutriceuticals μανιταριών από Ganoderma lucidum μανιτάρι βιολογία και την παραγωγή μανιταριών University Park, PA:. Πενσυλβάνια State University:Π 161-175.
⋅ Kimmons, T. (2003). Συγγραφέας από κοινού με επιπτώσεις της διαχείρισης σχετικά με την απόδοση και υψηλού μοριακού βάρους περιεχόμενο πολυσακχαρίτη του shiitake (Lentinula edodes) μανιτάρια.
⋅ Soo, Teow Sun. (2004). Η αποτελεσματική δοσολογία του εκχυλίσματος του Ganoderma lucidum στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων . Mushworld. Ανακτήθηκε 28 Ιούλη 2004.