Γανόδερμα Γανοθεραπεία Άρθρα Υγείας

Γανόδερμα και Οστεοπόρωση

Τι Προκαλεί η Οστεοπόρωση; Την αποδυνάμωση των οστών, έτσι ώστε ακόμα και η παραμικρή πτώση μπορεί να προκαλέσει κάταγμα. Τα κατάγματα που σχετίζονται με την οστεοπόρωση συνήθως εμφανίζονται στους γοφούς, τους καρπούς και τη σπονδυλική στήλη. Τα οστά είναι ζωντανοί ιστοί που διασπώνται και αντικαθίστανται συνεχώς. Η οστεοπόρωση εμφανίζεται όταν η δημιουργία νέου οστικού ιστού είναι βραδύτερη από την απομάκρυνση του παλαιού οστικού ιστού και το οστό εξασθενεί στη δομή. Η οστεοπόρωση επηρεάζει άνδρες και γυναίκες.
Γανόδερμα και Οστεοπόρωση – Φυσική Άμεση Αντιμετώπιση
Το Γανόδερμα, χρησιμοποιείται ιατρικά από τους Κινέζους για χιλιάδες χρόνια. 
Οι μελέτες δείχνουν ότι: Tα τριτερπένια που περιέχονται στο φαρμακευτικό μανιτάρι γανόδερμα, μειώνουν την απελευθέρωση ισταμίνης, έτσι ώστε: οι φλεγμονώδεις διεργασίες και ο πόνος μειώνεται άμεσα. Επιπλέον, οι πολυσακχαρίτες στο Reishi ή ganoderma, προάγουν την απορρόφηση οξυγόνου καθώς και τον “καθαρισμό” του αίματος. Επιπλέον, το φαρμακευτικό μανιτάρι γανόδερμα ενισχύει το συκώτι και ρυθμίζει τις διαδικασίες αποτοξίνωσης βελτιώνοντας τη ποιότητα της κίνησης.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι ↓ 

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946 702 139  ή Εδώ Ganotherapy  

Γανόδερμα και Προστασία Οστών (οστικής μάζας) το Γανόδερμα ή reishi διαθέτει μια αντι-απορροφητική δράση στα οστά , η οποία μεταφράζεται σε μείωση των κυττάρων που καταστρέφουν τα οστά. Είναι επίσης ένας ορμονικός ρυθμιστής μπορεί να βοηθήσει σε διαδικασίες που σχετίζονται με την οστεοπόρωση, όπως για παράδειγμα, στην εμμηνόπαυση. Αποτελέσματα με την κατανάλωση πιστοποιημένου φυσικού γανοδέρματος έχουμε από τις πρώτες 45 ημέρες. Ο πόνος μειώνεται σταδιακά, η ποιότητα της κίνησης βελτιώνεται, η αντοχή αυξάνεται, και τα συμπτώματα οστεοπόρωσης μειώνονται. Με εξατομικευμένη δοσολογία γανοδέρματος και παρακολούθηση (δωρεάν παροχή) από τον έμπειρο θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη βιογραφικό θεραπευτή. Ιατρικά παρακολουθείτε τη βελτίωση της υγείας σας, και με εξετάσεις, συγκρίνοντας τις παλαιότερες, αλλά το βασικό είναι ότι ολιστικά ο οργανισμός επανέρχεται σταδιακά, με λιγότερο πόνο στις αρθρώσεις.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα & η Ιαματική του Δράση ↓

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας 6946. 702. 139 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

Το πιστοποιημένο γανόδερμα βελτιώνει αρκετές οργανικές λειτουργίες καθώς επαναφέρει σταδιακά το γαστρεντερικό (στομάχι, λεπτό & παχύ έντερο) ενισχύει φυσικά το ανοσοποιητικό ώστε ο οργανισμός να επιτεθεί στην πάθηση που αντιμετωπίζει. Αναλυτικά, το γανόδερμα, ενισχύει την ενέργεια, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει σταδιακά από τον πόνο των αρθρώσεων.
Με την κατανάλωση πιστοποιημένου γανοδέρματος αυξάνεται η ενέργεια μέσα στο σώμα ενισχύεται η ποιότητα των εσωτερικών οργάνων, αλλά και βελτιώνεται η δράση τους, το γανόδερμα βελτιώνει και ενισχύει το μυελό των οστών, ενισχύει τα οστά και τις αρθρώσεις, απομακρύνοντας τους πόνους και τις παθογόνες καταστάσεις.

→ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα Εδώ

Το γανόδερμα επίσης, συμβάλλει στην ενίσχυση και βελτίωση των λειτουργιών του σκελετικού συστήματος, αλλά και μέσω των ισχυρών πολυσακχαριτών του για την ενίσχυση των αρθρώσεων και την πρόληψη του εκφυλισμού τους. Επιπλέον, η εργοστερόλη ή η προβιταμίνη D που περιέχει βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου και άλλων ορυκτών που ενισχύουν τα νύχια, τα μαλλιά και τα οστά. Ορισμένες από τις ασθένειες που σχετίζονται με το σκελετικό σύστημα που μπορούν να βελτιωθούν με συχνή κατανάλωση Ganoderma είναι: αρθρίτιδα, οστεοπόρωση, πόνος στην πλάτη και αρθρώσεις. 

Παρακολουθήστε το Βίντεο Γανόδερμα το Ισχυρό Ίαμα ↓

Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τοξικότητα από προϊόντα γανοδέρματος που δεν είναι πιστοποιημένα, είναι πολύ χαμηλής ποιότητας και κυκλοφορούν ευρέως στην Ελληνική αγορά. 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Χανιωτάκη Αντώνη – Γανοθεραπεία ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139