Άρθρα Υγείας

Σακχαρόδης διαβήτης σιωπηλός δολοφόνος

ganoderma-kai-diavitisΚάθε 17 δευτερόλεπτα, θα διαγνωστεί ένας Αμερικανός με διαβήτη.

Με σχεδόν 26 εκατομμύρια άτομα ζουν σήμερα με διαβήτη σε αυτή τη χώρα, είναι καιρός να φέρει την ευαισθητοποίηση σε αυτήν την ασθένεια.

Με την παχυσαρκία και τις κακές διατροφικές συνήθειες, έρχεται μια αύξηση στο διαβήτη, η οποία σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους κάθε χρόνο απ’ ότι ο καρκίνος του μαστού και το AIDS συνδυαστικά. Ο διαβήτης είναι «σιωπηλός δολοφόνος» .
Η ινσουλίνη είναι η φυσική ζάχαρη. Επειδή διασπά το φαγητό που τρώμε σε ενέργεια ώστε να μπορείτε να κάψετε.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε διαβήτη:

η παχυσαρκία, τα χαμηλά επίπεδα του θυρεοειδούς, χαμηλός ρυθμός δραστηριότητας, εγκυμοσύνη, κλπ, οι γιατροί δεν έχουν ακόμη εντοπίσει ένα για την πραγματική αιτία.
Παιδιά και ενήλικες μπορούν να πάσχουν από αυτή τη νόσο και περίπου 18 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη διαγνωστεί. Ακόμα κι αν δεν έχουν διαγνωστεί, θα μπορούσατε να έχετε έναν τρόπο ζωής υψηλού κινδύνου που βάζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας σε μια επικίνδυνη πιθανότητα εμφάνισης της νόσου στο μέλλον.
Υπάρχουν μερικά υποσύνολα του διαβήτη ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν.

Προ-διαβήτης είναι όταν η γλυκόζη – απλοί υδατάνθρακες ζάχαρη ενός ατόμου στο σώμα σας τα επίπεδα είναι υψηλότερα από το κανονικό, αλλά δεν έχουν ακόμη δηλώσει τύπου ΙΙ της νόσου.
Ο διαβήτης τύπου 1 σημαίνει ότι ο οργανισμός αδυνατεί να παράγει ινσουλίνη μέσα στο σώμα σας ή να έχει ήδη σταματήσει την παραγωγή του. Πέντε έως δέκα τοις εκατό των ασθενών με διαβήτη έχουν αυτό το είδος και είναι συνήθως διαγιγνώσκεται κατά την παιδική ηλικία.
Ζώντας με διαβήτη μπορεί να είναι σκληρή και μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση άλλων προβλημάτων υγείας. Απαιτεί επίσης μια ειδική δίαιτα και μια θεραπευτική αγωγή άσκησης για να βοηθήσει να κρατήσει υπό έλεγχο. Εάν δεν ελέγχεται σωστά, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για ορισμένες επιπλοκές, όπως η βλάβη των νεφρών, ακρωτηριασμό του ενός ή και των δύο ποδιών, καρδιακές παθήσεις, και τύφλωση.