Άρθρα Υγείας

Κρέμα νυκτός με γανόδερμα

ganoderma-krema-nyxtasGanozhi Κρέμα Νυκτός με γανόδερμα

Θρέφει εντατικά το δέρμα σας όταν εκείνο ανανεώνεται με φυσικό τρόπο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα ξυπνήσετε το πρωί και θα νοιώθετε την επιδερμίδα σας πιο απαλή και λεία. Τα πολλά εκχυλίσματα βοτάνων που περιέχει, όπως Γανόδερμα (Ganoderma lucidum), Canadian Willowherb, Μύρο (Commiphora myrrha), Οξιά του δάσους (Fagus sylvatica, κοντυλόχορτο(Horsetail), Σπόρους Ηλίανθου, μαγιά και φύτρα Σιταριού βοηθούν στη βελτίωση όχι μόνο της σύσφιξης της επιδερμίδας αλλά δυναμώνουν και τη δομή του δέρματος που βρίσκεται βαθύτερα.

Ganozhi E Nourishing night cream τρόπος εφαρμογής:
Απλώστε την κρέμα Ganozhi E Nourishing Night Cream, κάθε βράδυ σε καθαρό πρόσωπο. Για θεαματικότερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε την σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας: Ganozhi E UV Defense Day Cream
Δώστε στην επιδερμίδα σας όλα όσα χρειάζεται τη νύχτα, για να μπορέσει να ανανεωθεί και να επιδιορθώσει τις βλάβες που υφίσταται όλη την ημέρα. Αναδόμηση όλων των στοιβάδων του δέρματος.
Το αποτέλεσμα; Λαμπερή, νεανική εμφάνιση και ξεκούραστη επιδερμίδα!
Προλαμβάνεται την οξείδωση των κυττάρων της επιδερμίδας, την ίδια ώρα που απολαμβάνετε προστασία και ενυδάτωση όλη την νύχτα!