Άρθρα Υγείας

Κρέμα ημέρας με γανόδερμα

ganoderma-krema-hmerasGanozhi e series κρέμα ημέρας με γανόδερμα & Βιταμίνη E. Περιέχει ισχυρά εκχυλίσματα βοτάνων που δρουν συνεργατικά για να αποτρέψουν προβλήματα πριν δημιουργηθούν, αλλά και να φροντίσουν και να προστατεύσουν το δέρμα όταν θα χρειαστείτε βοήθεια.
Η κρέμα ημέρας ganozhi e series, είναι μια πλούσια ενυδατική κρέμα ημέρας. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, ενώ το προστατεύει από την ακτινοβολία UV, για να νιώθετε πάντα την επιδερμίδα δέρμα σας βελούδινα απαλή, λεία και ελαστική. Η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και ένα μείγμα από φυτικά εκχυλίσματα που σας βοηθούν στην άμυνα ενάντια στην καταστροφή του δέρματος από ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, ενδυναμώνει το δέρμα σας ώστε να μπορεί να αμυνθεί σε όλες τις επιθέσεις από εξωτερικούς παράγοντες.

Ganozhi E Series τρόπος εφαρμογής:
Απλώστε την κρέμα κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο. Για θεαματικότερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε την σε συνδυασμό με την κρέμα ganozhi E nourishing night cream. Η κρέμα ημέρας ganozhi E series προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από όλα όσα την απειλούν, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η ξηρότητα και η επιβλαβής ηλιακή ακτινοβολία. Προλαμβάνεται την οξείδωση των κυττάρων της επιδερμίδας, την ίδια ώρα που απολαμβάνετε αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση όλη την ημέρα!