Τι ποιότητα γανόδερμα να επιλέξω

poiotita-ganodermaΤα σπόρια ή σώμα μανιτάρι;  Τόσο το σώμα του γανοδέρματος αλλά και τα σπόρια περιέχουν μια ποικιλία από τριτερπένια, πολυσακχαρίτες και άλλες ενώσεις οι οποίες συνδέονται με αντικαρκινικές επιδράσεις. Τα σπόρια περιέχουν τριτερπένια και πολυσακχαρίτες διαφορετικά από εκείνα που βρίσκονται στο σώμα του μανιταριού; Τα σπόρια του γανοδέρματος, θεωρούνται ότι είναι πιο ισχυρά, επειδή οι ενώσεις αυτές (τριτερπένια & πολυσακχαρίτες) τις βρίσκουμε περισσότερο συγκεντρωμένες στα σπόρια. Ωστόσο, σε πρόσφατες έρευνες ως & το 2014, επιστήμονες είναι σε θέση να απομονώσουν τις θεραπευτικές ενώσεις από το σώμα μανιταριών αλλά και συμπύκνωσή τους σε μορφή σκόνης. Με το επίτευγμα αυτό κατάφεραν να υπερδιπλασιάσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες του γανοδέρματος σε μορφή σκόνης . Σπόρια και σώμα γανοδερματος συμπυκνωμένα εκχυλίσματα το πιο ισχυρό και το πιο θεραπευτικό, κάνοντας το συνδυασμό των δύο (ganoderma RG & GL)

Γανόδερμα και Ποιότητα – Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές φθηνές απομιμήσεις ganoderma lucidum. Πολλά εμπορικά προϊόντα Reishi από ΗΠΑ και την Κίνα, με «νεκρά» θρεπτικά συστατικά (υλικά), ίνες και άχρηστα σπόρια, παρά τους ισχυρισμούς σχετικά με τις ετικέτες. Εάν η τιμή είναι χαμηλή, τα περιεχόμενα της φιάλης δεν είναι πιθανό να είναι καθαρό Reishi μανιτάρι σώμα ή σπόρια. Χρειάζονται 10.000 Δέκα χιλιάδες κιλά μανιτάρια Reishi να κάνουν 10 Δέκα κιλά σπόρια, τα οποία αναπόφευκτα οδηγεί σε ένα δαπανηρό προϊόν. Και χρειάζονται 50 κιλά Reishi (γανόδερμα) για 1 κιλό γανόδερμα από το σώμα του μανιταριού Ganoderma. Μια πρόσφατη επιστημονική μελέτη (Lu et al, Frontiers in Ethnopharmacology 2012) βρέθηκε ότι το Reishi περιέχει τη μεγαλύτερη ποικιλία και αριθμό θεραπευτικών ενώσεων που προέρχονται από την κεντρική Κίνα. Αυτή είναι και η περιοχή του κόσμου όπου τα  Reishi μανιτάρια αναπτύσσονται αυτοφυώς σε άγρια κατάσταση. Διάφοροι περιβαλλοντικοί παράγοντες – όπως θερμοκρασίες, το τύπο του δάσους, και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των υδάτων και του αέρα – παράγει το πιο ισχυρό Reishi.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι ↓  

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα
επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946 702 139  ή Εδώ Ganotherapy

Ganoderma και χημειοθεραπεία / ακτινοθεραπεία – Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η λήψη γανοδέρματος Reishi σε χημειοθεραπεία / ακτινοθεραπεία ενισχύει την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και μειώνει την τοξικότητά τους και οι παρενέργειες που συνδέονται με αυτά.
Προληπτική χρήση γανόδερμα – Μακροχρόνια προληπτική χρήση γανοδέρματος είναι γνωστή για την ενίσχυση της ανοσίας. Στην Κίνα, το Reishi είναι γνωστό ως «το μανιτάρι της αθανασίας» – γιατροί ενθαρρύνουν τη λήψη μια ημερήσια δόση για να επιτευχθεί μια «μακρά και υγιή ζωή», και ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν οικογενειακό ιστορικό ή έχουν βιώσει μια σοβαρή ασθένεια.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα & η Ιαματική του Δράση

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946 702 139

⇒ Το πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα