Βίντεο Γανοθεραπεία

Δυσκοιλιότητα Βίντεο

Θεραπεία ΔυσκοιλιότηταςΓανόδερμα και Δυσκοιλιότητα.  Γνωρίζεται ότι το 80% του Ανοσοποιητικού μας στηρίζεται στο παχύ έντερο; Είναι το σπουδαιότερο όργανο στον οργανισμού μας. Το γανόδερμα είναι ένα φυσικό ανώτερο βότανο, και λόγω της προσαρμοστικότητας του, προσφέρει στον οργανισμό μας, αυτό που έχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή. Κάνοντας από τις πρώτες μέρες, βαθύ καθαρισμό του γαστρεντερικού. Γι’αυτό ακριβώς το λόγο νιώθουμε σημαντική ανακούφιση από τις πρώτες μέρες κατανάλωσης του.

Η αποτελεσματικότητα του γανοδέρματος στη δυσκοιλιότητα είναι εμφανής από τις πρώτες 10 μέρες. Η τουαλέτα βελτιώνεται σημαντικά, φτάνοντας μέσα σε 30 μέρες με τη σωστή δοσολογία γανοδέρματος να μην αισθανόμαστε πλέων τα δυσάρεστα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας. (πλέων έχουμε πολύ πιο συχνή καθημερινή τουαλέτα )

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

Επικοινωνήστε με το Θεραπευτή 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης – Βιογραφικό – θεραπευτή 

Παρακολουθήστε: το Επιστημονικό Βίντεο “Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα”

Το γανόδερμα προσφέρει στον οργανισμό μας:

  • Ισχυρή προστασία σε περιπτώσεις Δυσκοιλιότητας
  • Ομαλοποιεί Άμεσα & Φυσικά, τη Λειτουργία του Παχέος Εντέρου 
  • Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού (ανοσοποιητικό) 
  • Προσφέρει πολύ καλή κυκλοφορία στο αίμα 
  • Οξυγονώνει τον οργανισμό χωρίς ουδεμία παρενέργεια!

Διαβάστε για: το γανόδερμα & τα προσαρμογόνα βότανα
⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα (κόστος)

Το γανόδερμα περιέχει πάνω από 400 δραστικές ουσίες & λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυτικές ίνες βελτιώνει τις πεπτικές λειτουργίες και ομαλοποιεί τα πρόβλημα δυσκοιλιότητας που αντιμετωπίζουμε από τις πρώτες μέρες που θα το εντάξουμε στη διατροφή μας*. Το φαρμακευτικό μανιτάρι γανόδερμα, παρέχει προστασία σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας αλλά και στις αιμορροΐδες . Έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα σε περίπτωση δυσεντερίας, δυσκοιλιότητας.

Το γανόδερμα, έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση & εξάλειψη των προβλημάτων δυσκοιλιότητας, καθαρίζει απομακρύνοντας τις τοξίνες από το γαστρεντρικό.

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα”


Το γανόδερμα λόγω τις «προσαρμοστικότητας» του, αποκαθιστά την διαταραγμένη ισορροπία στο πεπτικό σύστημα.
⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα 

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: το Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα (αμφιβόλου ποιότητος).

»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμα και τη γανοθεραπεία καλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης – Βιογραφικό – θεραπευτή

Παρακολουθήστε

το Επίσημο Βίντεο

Για το Γανόδερμα ↓

Κατεβάστε Δωρεάν το Βιβλίο για το Γανόδερμα 
«Μυστικά Φυσικής Θεραπείας & Γανοθεραπεία» 

Παρακολουθήστε

το Επίσημο Βίντεο

Για το Γανόδερμα ↓

Κατεβάστε Δωρεάν το Βιβλίο για το Γανόδερμα 
«Μυστικά Φυσικής Θεραπείας & Γανοθεραπεία»