Βίντεο Γανοθεραπεία

Δυσκοιλιότητα Βίντεο

Θεραπεία ΔυσκοιλιότηταςΓανόδερμα και Δυσκοιλιότητα.  Γνωρίζεται ότι το 80% του Ανοσοποιητικού μας Στηρίζεται στο παχύ Έντερο; Είναι το Σπουδαιότερο Όργανο στον Οργανισμού μας. Το γανόδερμα είναι ένα Φυσικό Βότανο Ανώτερο από οπουδήποτε άλλο, λόγω της προσαρμοστικότητας του. Δηλαδή προσφέρει στον οργανισμό μας, αυτό που έχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή, δουλεύοντας αρχικά τις  ομάδες οργάνων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη χωρίς ουδεμία παρενέργεια! Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να υποστηρίξουμε το Πεπτικό αλλά και το Ανοσοποιητικό μας σύστημα, είναι η κατανάλωση Πιστοποιημένου Βιολογικού Γανοδέρματος για ένα Υγιές Έντερο.

Παρακολουθήστε το Επιστημονικό Βίντεο → “Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα” Εδώ

Το γανόδερμα Επίσης προσφέρει στον οργανισμό μας:

  • Ισχυρή προστασία σε περιπτώσεις Δυσκοιλιότητας
  • Ομαλοποιεί Άμεσα & Φυσικά, τη Λειτουργία του Παχέος Εντέρου 
  • Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού (ανοσοποιητικό) 
  • Προσφέρει πολύ καλή κυκλοφορία στο αίμα 
  • Οξυγονώνει τον οργανισμό χωρίς ουδεμία παρενέργεια!

Διαβάστεγια το γανόδερμα, & για τα Προσαρμογόνα Βότανα
⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

Το γανόδερμα περιέχει πάνω από 400 δραστικές ουσίες & λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυτικές ίνες βελτιώνει τις πεπτικές λειτουργίες και ομαλοποιεί τα πρόβλημα δυσκοιλιότητας που αντιμετωπίζουμε από τις πρώτες μέρες που θα το εντάξουμε στη διατροφή μας*. Το φαρμακευτικό μανιτάρι γανόδερμα, παρέχει προστασία σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας αλλά και στις αιμορροΐδες . Έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα σε περίπτωση δυσεντερίας, δυσκοιλιότητας.

Το εκχύλισμα από γανόδερμα, έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση ή εξάλειψη των προβλημάτων δυσκοιλιότητας, καθαρίζει απομακρύνοντας τις τοξίνες από το έντερο.

⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ “Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα”


Το γανόδερμα λόγω τις «προσαρμοστικότητας» του, αποκαθιστά την διαταραγμένη ισορροπία στο πεπτικό σύστημα.
⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα – Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: το Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα (αμφιβόλου ποιότητος).

»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμα και τη γανοθεραπεία καλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης – Βιογραφικό – θεραπευτή 

Διαβάστε ολοκληρωμένο το άρθρο για την δυσκοιλιότητα 

Παρακολουθήστε

το Επίσημο Βίντεο

Για το Γανόδερμα ↓

Κατεβάστε Δωρεάν το Βιβλίο για το Γανόδερμα 
«Μυστικά Φυσικής Θεραπείας & Γανοθεραπεία»