Προϊόντα

Γανόδερμα τιμή

ganoderma-γανοδερμα-rgΓανόδερμα σε Σκόνη, από ώριμο μανιτάρι 90 ημερών όταν  βρίσκεται στο καλύτερο σημείο εξασφάλισης όλων των θρεπτικών, θεραπευτικών, δραστικών του ουσιών. Συσκευασία: των 90 καψουλών με 100% Bio (βιολογικό με ΕΟΦ ) . Από τη μεγαλύτερη παραγωγό εταιρεία Γανοδέρματος στο κόσμο dxn Pharmaceuticals & με Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις : MS 1529:2001 | MS ISO 14001:2004 | TGA Αυστραλίας | HACCP | MS ISO/IEC 17025

— Μοναδική Προσφορά —

Γανόδερμα Σκόνη 90 Κάψουλες Βιολογικό  52,90 ευρώ μαζί και το Βιβλίο για το γανόδερμα, τα «Μυστικά Θεραπείας»
Για την Παραγγελία σας Συμπληρώστε τη Παρακάτω Φόρμα: 

Μόνο τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικάΚάντε Τικ στα Προϊόντα που Θέλετε:

 Γανόδερμα 90 Κάψουλες Βιολογικό 52,90 ευρώ 3 κουτιά Ganoderma Black Coffee 64 ευρώ Βιολογικό Cordyceps για Θεραπεία 2 μηνών 62 ευρώ 2 Κουτιά Σπιρουλίνα 240 ταμπλέτες 44,50 ευρώ

ganoderma-timi√ Το γανόδερμα αποκαθιστά και βελτιώνει τη καλή κυκλοφορία του αίματος. Εμπλουτίζοντας το με τα θεραπευτικά, θρεπτικά συστατικά που περιέχει, επιτυγχάνει την απαραίτητη ανάπλαση των κυττάρων όπου και να βρίσκονται αυτά.
√ Προστατεύει διαφορετικούς τύπους κυττάρων από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών. Αυτός είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιμήκυνση της ζωής των κυττάρων.
√ Μόνο 300 βότανα έχουν αναγνωριστεί ως προσαρμογόνα, με το γανόδερμα να είναι στην κορυφή της λίστας. Αυτό συμβαίνει γιατί όλα τα συστατικά του είναι υδατοδιαλυτά και τα πλεονάσματα να αποβάλλονται με φυσικό τρόπο. Νιώστε την άμεση δράση του, από την πρώτη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσετε.
√ Ganoderma RG 270 mg χωρίς παρενέργειες μόνο καλό κάνει στον οργανισμό διατηρώντας τον νέο.

Παρακολουθήστε

το Επίσημο Βίντεο

Για το Γανόδερμα ↓

Κατεβάστε Δωρεάν το Βιβλίο για το Γανόδερμα 
«Μυστικά Φυσικής Θεραπείας & Γανοθεραπεία»