Γανόδερμα

Γανόδερμα σημαντικά οφέλη

ganoderma-simantika-ofeliGanoderma lucidum, κοινώς γνωστό ως μανιτάρι Lingzi, (το γανόδερμα) έχει ισχυρή αντι-οξειδωτική δράση. Έχει επίσης θεραπευτική επίδραση στην αντίσταση ινσουλίνης, μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη, και μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία μιας ποικιλίας καταστάσεων που σχετίζονται με το μεταβολικό σύνδρομο. Το μανιτάρι Lingzi είναι γνωστό για τις αντικαρκινικές επιδράσεις του. Είναι σε θέση να ενεργοποιήσει (κύτταρα) «αντικαρκινικούς θηρευτές» , για αύξηση της δραστηριότητας τους και την ικανότητα του σώματος να καταπολεμήσει όγκους.
Το Ganoderma lucidum μειώνει τις πιθανότητες της μετάστασης, η οποία είναι όταν ο καρκίνος εξαπλώνεται σε ένα άλλο μέρος του σώματος.
Tο προσαρμογόνο βότανο γανόδερμα έχει μια ποικιλία μηχανισμών, αλλά εστιάζονται στην άμεση ενίσχυση (συγκράτηση) του ανοσοποιητικού συστήματος. Το μανιτάρι Lingzi είναι σε θέση να μειώση την ανοσολογική δραστηριότητα του συστήματος όταν το σύστημα είναι σε υπερδιέγερση, και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, όταν αυτό είναι εξασθενημένο.

⇒ Δείτε το πιστοποιημένο βιολογικό γανόδερμα ⇒ ΕΔΩ

Σε γενικές γραμμές, το Ganoderma lucidum αυξάνει την ποσότητα της δράσης κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το Ganoderma lucidum δείχνει τη δύναμη του, για μια ευρεία ποικιλία των σχετιζόμενων με τον καρκίνο θεραπείες. Έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αποτελεσματική επικουρική θεραπεία, πράγμα που σημαίνει ότι βελτιώνει την υγεία όταν λαμβάνονται μαζί με άλλα φάρμακα, για τον καρκίνο του μαστού, η ηπατίτιδα, το σύνδρομο κόπωσης, και καρκίνο του προστάτη.

«Μυστικά Φυσικής Θεραπείας & Γανοθεραπεία»

Παρακολουθήστε Επιστημονικά

 

Βίντεο → Εδώ

Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα αμφιβόλου ποιότητος.

 

»  Για οποιαδήποτε απορία για γανοθεραπεία

    καλέστε στο: 6946 702 139

 

Χανιωτάκης Αντώνης Βιογραφικό - θεραπευτή

Στις επόμενες ώρες θα λάβετε στο email σας

το Δωρεάν βιβλίο για το Γανόδερμα, όπως και

το ειδικό εκπτωτικό κουπόνι των 5 ευρώ*

 

 

Ευχαριστούμε

*o κωδικός ισχύει για 20 μέρεςγια αγορά

Προϊόντων απο το www.HealthyCoffee.gr